Dinerkaart:


Huisgemaakte tomatensoep                                                   € 5,00

zeeuwse vissoep                                                                           € 6,25

Voorgerechten:

Gerookte ribeye met truffelmayonaise,

oude kaas en pijnboompitjes.                                                                                        € 9,75

Huisgerookte zalm met een mierikswortelsaus                                                      €  9,25

Escargots in kruidenboter                                                                                               €  7,75

Gamba`s in een pittige roomsaus                                                                                € 9,75

Gegratineerde mosselen                                                                                                   € 8,75

Hoofdgerechten vlees:

Biefstuk van het Angusrund geserveerd met kruidenboter                    € 19,75

In trappistenbier langzaam gegaard schouws rundvlees                        € 18,25

Spare-ribs, huisgemarineerd met 2 sausjes                                                  € 19,25

Vlees van de dag                                                                                                       dagprijs


vegetarisch 

Risotto met champignons en oude kaas                                                  € 15,50

Hoofdgerechten vis:

Kabeljauwfilet geserveerd met een hollandaisesaus                € 19,75

Op de huid gebakken hele zeebaars                                               € 20,75

in de boter gebakken zeetong                                                            dagprijs

Dagelijks wisselend verse vis, zie onze krijtborden in het restaurant.

Voor de kinderen:

kinder  tomatensoep                                                          € 3,00

kinder vissoep                                                                       € 4,00

Frikandel, kroket, kipnuggets                                         € 5,75

( geserveerd met friet,appelmoes en mayonaise)

Kinderijsbeker (bolletje ijs naar keuze)                       € 3,00

Nagerechten:

Coupe vanille ijs                                                                    € 5,50

zeeuwse ijscoupe                                                                   € 5,50

creme brulee                                                                            € 5,00

Tiramisu "op d`n diek"                                                          € 5,00


 


 


 

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen in onze keuken is nooit 100% uit te sluiten.   .                                                                                  

 

Bel 0111 - 402 055 of email ons via info@opdndiek.nl