Dinerkaart:


Huisgemaakte tomatensoep                                                   € 5,00

zeeuwse vissoep                                                                           € 6,25

Voorgerechten:

Carpaccio van gerookte ribeye met pesto,

oude kaas ,pijnboompitjes en kappertjes                                                                   € 9,75

Salade met huisgerookte zalm                                                                                      €  9,25

Gebakken geitenkaas met honing en noten                                                             € 8,75

Gamba`s in een pittige roomsaus                                                                                € 9,75

Gegratineerde mosselen                                                                                                   € 8,75

Hoofdgerechten vlees:

Biefstuk van het Angusrund geserveerd met kruidenboter                    € 19,75

Grain fed entrecote van 300 gram geserveerd met rode wijnsaus        € 25,00

In trappistenbier langzaam gegaard schouws rundvlees                        € 17,25

Spare-ribs, huisgemarineerd met 2 sausjes                                                  € 19,25

vegetarisch

Pasta met cherrytomaten , pijnbommpitjes en groene kruiden    € 15,50

Risotto met champignons en oude kaas                                                  € 15,50

Hoofdgerechten vis:

Kabeljauwfilet geserveerd met een hollandaisesaus                € 19,75

Op de huid gebakken hele zeebaars                                               € 20,75

In het seizoen:

Mosselen                                                                                                    dagprijs

Paling                                                                                                           dagprijs

Dagelijks wisselend verse vis                                                            dagprijs

Dagelijks wisselend verse vis, zie onze krijtborden in het restaurant.

Voor de kinderen:

kinder  tomatensoep                                                          € 3,00

kinder vissoep                                                                       € 4,00

Frikandel, kroket, kipnuggets                                         € 5,75

kleintje biefstuk                                                                    € 9,75

kleintje kabeljauwfilet                                                        € 9,75

( geserveerd met friet,appelmoes en mayonaise)

Kinderijsbeker (bolletje ijs naar keuze)                       € 3,00

Nagerechten:

Coupe vanille ijs                                                                    € 5,50

Coupe appel-kaneel ijs                                                       € 5,50

Coupe koffie-kenia ijs                                                          € 5,50

Coupe babbelaars ijs                                                           € 5,50

Coupe appel-peer sorbetijs                                               € 5,50

Coupe aardbei sorbetijs                                                      € 5,50

creme brulee                                                                            € 5,00

diek dessert, wisselend dessert                                         € 5,00


 


 


 

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen in onze keuken is nooit 100% uit te sluiten.   .                                                                                  

 

Bel 0111 - 402 055 of email ons via info@opdndiek.nl